Hjemmelavede browniesticks

Brownie sticks

Bare fordi jeg selv kæmper med at holde en stigende sukkertrang i skak, betyder det ikke at min blog også holder pause fra sukker og lækkerier.

I sådan en varme er det idealt at bruge aftenen på terrassen og til sådan en hygge føler ofte lidt sødt til gangen. Derfor tænker jeg at denne opskrift på browniesticks skulle på bloggen i dag. Den ligger også på det glutenfri opskriftsunivers ved REMA1000.

Ingredienser – Browniessticks (6 personer)

Brownie Blanding
3 æg
100 ml vand
150 g blødt smør
1 bakke Danske Jordbær
1 pose Rocky Mountain Skumfiduser
100 g mørk chokolade

12 træspyd eller pæne grillspyd

  • Bland æg og smør i en skål og pisk det til en sammenhængende masse ved høj hastighed.
  • Tilsæt brownie blanding og vand under omrøring.
  • Pisk det til en luftig sammenhængende masse.
  • Fyld 24 små muffinforme (2-3cm i diameter) 2/3 op med dej
  • Bag dem ved 180 grader i 10 minutter. Tjek om de er færdigbagt ved at stikke i dem med en pind, hænger der ikke dej fast på den, er de færdige.
  • Lad dem køle af på en rist.
  • Smelt chokoladen over et vandbad.
  • Dyp spidsen af jordbærrene i chokoladen og lad dem stå et par minutter til chokoladen begynder at størkne.
  • Pil dine muffins ud af formen, når de er afkølede.
  • På spyddet placeres et jordbær, en skumfidus, en muffin, et jordbær med chokolade, en skumfidus, en muffin og et jordbær.

Brug dine sticks som dessert og server med glutenfri vaniljeis.

Brownie sticksBrownie sticks

Pernille H Petersen

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar