Quinoa konfekt

Glutenfri konfekt

Jeg var forleden forbi bloggen Cathrineyoga og fandt en opskrift på nogle glutenfri og sukkerfri cookies. Da jeg var ivrig efter at komme i gang uden lige at få tjekket, hvad jeg lige havde liggende i køkkenet, endte jeg med et noget anderledes resultat, da jeg måtte bruge, hvad jeg havde. De er dog stadig abnormt gode og knasende. Jeg elsker juleknas.

Jeg har også før hørt om poppet quinoa og så brugte jeg chancen for at proppe det i, da min mave ikke er for glad for alt for store mængder havregryn.

Ingredienser (12 stk)

1 dl kokosolie
3 spsk Quinoa (Kan også købes poppet)
1 dl havregryn
100 g Odense 70% mørk chokolade
2 spsk kakaopulver
2 spsk peanutbutter
5 dadler

  • Medmindre du har taget den lette løsning og købt poppet quinoa så skal du opvarme en gryde til høj varme
  • Tilsæt de 3 spsk quinoa i gryden. Så snart du hører dem poppe tages gryden af varmen og rør godt rundt til de er gyldne.
  • Smelt kokosolien i en anden gryde
  • Hak chokoladen og kom den I gryden til kokosolien
  • Sluk for varmen
  • Mos dadlerne med en gaffel og læg dem i gryden
  • Tilsæt nu havregry, poppede quinoa, kakaopulver og peanutbutter og rør godt rundt
  • For nu med en ske til små klatter med en diameter på ca. 3 cm

Det er altid godt med slik, som er til den sunde side her i julen. Så kan man uden alt for dårlig samvittighed få lidt sødt til aftenkaffen. Jeg synes, de er lækre, fordi de knaser lidt på grund af det poppede quinoa.

Pernille H Petersen

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar