Glutenfri julekalender guide til børn og voksne

//Indlægget indeholder affiliate links, derfor reklame.

Julen nærmer sig og jeg har igen i år lavet en guide over hele 17 forskellige glutenfri julekalendere. Bare fordi vi ikke kan tåle hvad som helst, så betyder det ikke vi skal lide afsavn og snydes her i julen. Hverken som barn eller voksen. Jeg kan se I allerede er begyndt at klikke ind på mine gamle indlæg om glutenfri julekalendere, så jeg måtte hellere i gang for i år.

Måske er det bare mine evner med Googles ‘glutenfri julekalender’-søgning der øges, men måske den udvikling det glutenfri madmarked har gang i også har spredt sig til julekalendere, glutenfri julekalendere. For nok har jeg denne gang kigget bredt for at kunne inspirere, men der var så mange muligheder at jeg valgte kun at tage de bedste med! Tænk sig at vi er kommet dertil hvor vi kan vælge? Og at det endda bliver lidt svært!

Jeg selv drømmer igen i år om den fra Johan Bülow men efter flere gange at have smagt vingummierne fra Wally and Whiz kunne jeg godt finde på at ønske mig sådan en. Eller den fra Karamel Kompagniet, yum!

Er man kreativ, så har Søstrene Grene faktisk en julekalender, hvor man selv kan komme fyld i. Perfekt hvis man foruden gluten også døjer med andre allegener.

De fleste af julekalenderene fra kollagen findes på flere sider, men jeg har linket til det billigste sted, jeg har fundet dem hver især.

Glutenfri Julekalender

 1. Økologisk julekalender med små konfekt chokolader, en genganger fra sidste års guide. De ser så lækre ud og kan købes HER.
 2. Har man et barn med flere allergier, som gør en glutenfri julekalender ikke er nok, så kunne man være kreativ og kigge mod en af de mange legetøjs-kalendere som blandt andet findes hos Coop. Jeg tænker, i sær denne Paw Patrol kalender kunne bringe glæde for mange små. I finder den HER.
 3. Endnu en til de mindre er denne chokolade julekalender med lys chokolade, som findes HER.
 4. Er du mere til kaffe end søde sager kunne denne sjove kalender med kaffe være en ide, du finder den HER.
 5. Er man ikke til det søde, så kunne en ide være at kigge mod te, der findes flere spændende så som den på kollagen du finder HER eller alternativt den du finder HER.
 6. Denne kunne jeg godt finde på at give min mand – en sjov julekalender med Jelly Beans. Den er desuden vegetarisk og fri for azofarvestoffer, gluten, jordnødder og mejeriprodukter. Du finder den lige HER.
 7. Denne går ud til kvinderne, en julekalender fra Clinic fyldt med gode sager og til en virkelig fin pris kontra indholdet. Du finder den hos Matas lige HER.
 8. Her er en julekalender med lys chokolade til børn men vil nu sige den også sagtens kan gå ud til de voksne. Den er økologisk og findes HER.
 9. Summerbird er altid garanti for lækre produkter. De laver igen i år både en stor og lille, her linkes til den store. Jeg fandt den billigst online HER.
 10. De her laver vitterligt karameller der tager dig med i himlen, jeg drømmer selv om denne. Den kan kun være lækker. Jeg fandt den blandt andet HER.
 11. Wally and Whiz laver så lækre vingummi! Derfor drømmer jeg om denne kalender, se lige hvor smuk den er! Den findes også i blå skulle man være mere til det. Jeg fandt den billigst HER.
 12. Endnu en glutenfri julekalender med økologisk fyldte dessert chokolader. Den kan købes HER.
 13. Johan Bülow behøver vidst ikke nogen introduktion. Den første lakrids jeg i sin tid fandt glutenfri og derfor har han en ekstra stor stjerne i min bog. Jeg gad godt have den igen i år, den er så lækker er man til lakrids. Den kan blandt andet købes HER.
 14.  Endnu en alternativ med beautyprodukter, der findes mange, men her har jeg fundet en fra Nicehair som kan købes HER.
 15. Wally and Whixz laver flere glutenfri julekalendere i år. Denne er en adventskalender. Tænker den kan gøre sig godt som en delekalender? Den kan klikkes hjem HER.
 16. Er man til det mørke chokolade findes der denne økologiske 70% chokolade kalender. Den kan fåes HER.
 17. Er du både glutenfri og vegansk findes der denne glutenfri julekalender. Den ser ret sød ud og kan købes HER.

Hvilken glutenfri julekalender skal I have til julehyggen i år?

Medical conditions are a frequent cause of erectile dysfunction

 • important link
 • or ED

 • link
 • kidney stones and erectile dysfunction. If other health issues arent found to be the cause of your ED

 • blog here
 • But the man could have a child until 65, she often sleeps in the guest bedroom because her husband

 • click site
 • About health

 • try this
 • Pernille H Petersen
  Der er endnu ingen kommentarer.

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.