Der er nu gået lidt over 4 uger af mit JMBootcamp forløb, hvilket har krævet meget mere træning end jeg normalt bevæger mig ud i samt en opstrammer på kosten.
Jeg havde en ustyrlig lyst til en kæmpe gang pommes frittes forleden, hvilket ikke helt stemmer overens med min kostplan. Derfor måtte jeg tænke i lidt alternative baner og endte med bønnefritter. Det er længe siden jeg har fået dem sidst og jeg tror slet ikke de tidligere har været nævnt på bloggen.
De er simpelthen lige til at blive afhængige af også når man ikke har en kæmpe craving efter de ægte pommes. Derfor fortjener de også deres helt eget indlæg her på bloggen som et fantastisk tilbehør.
Jeg serverede dem selv til en lækker kalvesteak med lidt mayonnaise, men er man mere til sovs eller andet kan de også sagtens bruges til det.
Man kan også sagens bruge dem med helt almindeligt salt, men jeg synes, det giver en rigtig god smag når det er urtesalt. Min favorit er DENNE økologiske salt fra Herbamare.
Bønnefritter
Ingredienser
- 900 g grønne bønner (Jeg bruger dem fra frost)
- 3 spsk. olie
- 2 tsk. flagesalt
Sådan gør du
- Opvarm ovnen på 225 grader
- Fordel bønnerne på en bageplade med bagepapir og drys med olie og urtesalt
- Kom dem i ovnen i 20-30 minutter alt efter hvor knasende du ønsker dem (jeg synes selv de er bedst når de næsten knaser som rigtige fritter)
Et det frosne eller optøet bønner?
Det er frosne, jeg skynder mig at få det rettet 🙂 Friske giver jeg max. 20 minutter 🙂
De bliver meget luftige… hvis du bruger de frosne.