Bryllupsrejsen er bestilt!

Wup Wup! Bryllupsrejsen er bestilt!

Eller, der er klikket flybilletter hjem og lige for tiden går der mange timer med at undersøge hoteller og overnatning. Jeg glæder mig helt vildt til at skulle til varme, afslapning og nydelse, mon ikke der bliver brug for det oven på nogle heftige dage med bryllupsforberedelser og ikke mindst bryllupsfesten?

Det bliver 14 dages rundrejse på Bali og vi har endnu ikke heeeelt lagt os fast på hvilke byer vi skal forbi.

Lige nu er planen at vi starter i Seminyak et par dage, her mangler vi stadig at finde et sted at bo. Dernæst overvejer vi at tage til Ubud, her skal vi også finde et sted at bo. Herefter vil vi til Gili Trawangan.

Den eneste overnatning vi endnu har booket, er på Gili, hvor en kollega anbefalede DETTE hotel. Det ser så banke lækkert ud, og jeg håber vi kan finde en lige så fin standard til lige så fin pris på resten af turen. Men der er meget at undersøge først, så vi ser frem til at få overnatning i de andre byer på plads også inden længe. Har I nogle gode tips til steder at bo, vil jeg helt vildt gerne høre det!

Jeg vil også helt vildt gerne op nordpå, måske i kender et godt sted? Men jeg frygter også det bliver lidt for presset at nå tidsmæssigt. Så vi har også overvejet Sanur som alternativ, men ved ikke om det er for tæt på det man kan opleve i Seminyak.

Jeg har aldrig været på Bali eller i Indonesien før! Så jeg er spændt på hvad man kan forvente af glutenfrie oplevelser. Heldigvis tyder meget på at det slet ikke bliver svært, men derfor vil jeg stadig meget gerne have alle dine tips og tricks, til hvad jeg skal være opmærksom på og hvor der er godt at spise glutenfrit.

Kender I gode hoteller eller AirBnB hytter i byerne, så må i endelig også gerne sige til!

//Billederne er fundet HER

Pernille

, , , ,

2 Responses to Bryllupsrejsen er bestilt!

 1. Helle 14. februar 2022 at 15:00 #

  Hej Pernille
  Hvor boede I på Gili? Linket virker ikke længere…
  Overvejer Bali til vores bryllupsrejse, og blev positivt overrasket over de mange glutenfrie muligheder på Bali. (Har lige droppet en anden rejse til Thailand, fordi de åbenbart ikke er særlig gode til det..)
  Vil nok helst bruge det meste af ferien på Gili, da vi er til vand, og helst med fisk i.. De fleste pakkerejser har 3-5 dage i Ubud, hvilket overhovedet ikke tiltaler os…

  • Pernille 14. februar 2022 at 15:06 #

   Vi boede flere steder på Gili, vi flyttede da vi ikke var tilfredse med stedet. Men det vi flyttede til var bestemt heller ikke værd at anbefale. Kan faktisk ikke huske hvad stederne hed.
   Men Gili T er også virkelig fint ifht glutenfri, den eneste forskel er bare at der ikke er så mange steder fordi det jo er en lille ø 🙂 Vi arrangerede selv turen, flybilletter og så booking af boliger via Hotels.com 🙂 Det fungerede upåklageligt. Det er super let at få fat i privatchauffører og de koster ingenting når i vil fra det ene sted til det andet 🙂
   Ubud var også en del anderledes end resten af de kystbyer vi besøgte, men naturen og spiseoplevelserne var helt i top 🙂

   Håber i kommer afsted og får en fantastisk oplevelse 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.