Cafe Johan R. i Århus & Dirty Dancing

Johan R Århus

Jeg har den hyggeligste gave-tradition med min veninde Cecilie. De sidste år har vi med stor kreativitet givet fødselsdags og julegaver til hinanden i form af oplevelser. Denne gang bestod min fødselsdagsgave af en tur til Århus for at se Dirty Dancing, hvilket vi var i går.

For ikke at køre hele vejen fra Odense til Århus for at se en musical tog vi en middag med i købet. Da vi ikke er mega stedkendte i byen og tiden var lidt knap, benyttede vi os af den musical-menu Cafe Johan R i selve musikhuset tilbød. Jeg havde overladt bordbestillingen til min veninde, hvilket jeg kan med god ro i sjælen  da hun efterhånden er total glutenkyndig. De forvissede hende om at det med glutenfri oplevede de ofte så det var intet problem.

Der blev serveret de fineste små retter i et fint stativ, som hurtigt blev døbt ‘menu i niveau’. Det smagte ganske fint (dog uden de helt vilde wauw oplevelser undervejs). Men de var simpelthen så søde til at forklare ingredienser og deres glutenfrie brød smagte virkelig godt. Så står du og skal en tur i Musikhuset i Århus, kan det sagtens betale sig at ringe på forhånd og bestille mad i huset.

Johan R Århus

Johan R Århus

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.