Glutenfri burger på Cock’s n’ Cows i København

Glutenfri burger

Dem af jer, som følger med på bloggens Instagramprofil (@glutenfrimagi) kunne i sidste uge se, jeg var på en mission. En mission som gik på at teste tiltaget omkring glutenfri burger på det super populære spisested Cock’s n’ Cows i København. Jeg slæbte derfor min kæreste, hans bror og hans kæreste med på dobbelt-burger-date.

Har du ikke været forbi, så kan det virkelig anbefales. De serverer det som jeg vil kategorisere sådan rigtige amerikanske burgers. Det er muligt at tilkøbe glutenfri bolle til alle de forskellige burgere for blot +10kr og dermed få en glutenfri burger. Som i ser på billederne er det en grov bolle fyldt med en masse lækre frø. Og til dem som tror den smager af helse, kan jeg sige jeg synes den smagte virkelig godt.

Tjeneren som betjente os var ganske sød og selv om hun ikke helt kunne huske hvilke fritter som var glutenfri i hovedet, kom hun hurtigt valsende med informationen at deres salte fritter er glutenfri. Så sådan en skulle jeg jo selvfølgelig have med som sidevogn. Desværre glemte jeg mayo’en, fritters altid vellidte følgesvend, men menukortet var så lækkert at jeg simpelthen først komi tanke om det da jeg havde spist op. Så den må jeg have tilgode til næste gang, for jeg skal helt sikkert forbi igen, næste gang jeg sætter mine fusser i København.

Se hvor jeg ellers anbefaler at man spiser glutenfrit rundt om i Danmark lige HER.

Glutenfri burger

Glutenfri burger

Pernille

, , , , ,

2 Responses to Glutenfri burger på Cock’s n’ Cows i København

 1. Heidi 17. februar 2021 at 18:18 #

  Enig med deres burgerboller. Ved du hvor den er fra og om man kan købe den som privat?

  • Pernille 17. februar 2021 at 19:09 #

   Hej Heidi
   Nej, det gør jeg desværre ikke. Jeg vil dog sige at de burgerboller jeg sælger på min webshop, de er lige så gode. Helt uden den glutenfri smag, bløde inden i og ikke tør eller krummende 🙂 Blot et tip hvis du mangler en god burgerbolle 🙂
   Mvh.
   Pernille

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.