At dømme på dagens antal af billeder med små udklædte børn på de sociale medier, er det vidst ikke for sent at bringe et sidste indlæg med fastelavnsboller. De smager jo virkelig godt, og fra i morgen er det for sent og man skal vente 11 måneder, før man kan gå i gang igen.
Denne gang har jeg ikke pillet ved bolleopskriften, men brugt den opskrift, som I finder lige HER.
Jeg synes, en del af det sjove ved at lave fastelavnsboller er, at man kan lege med fyldet. De behøver aldrig være helt de samme, man kaster sig ud i. Denne gang havde jeg fingrene i den blå frugtfarve, hvilket passede perfekt til den rest af blåbær jeg havde tilovers fra min lidt sundere morgenmad, en overnight chia skyr som DENNE.
Ud over at bruge opskriften HERFRA bestående af creme og fløde, så ville jeg lave en lille marcipanoverraskelse inden i fastelavnsbollen. Så jeg rørte ca. 100g glutenfri marcipan med 1 æggehvide og ca. 3 spsk flourmelis til det havde en lind konsistens. I midten af hver fastelavnsbolle placerede jeg så en tsk med marcipanmasse. Herefter kunne jeg så sprøjte min blå skum rundt om og pynte med bær og mere flourmelis.
Glædelig fastelavn til jer alle!
Der er endnu ingen kommentarer.