Sushi-tip og brødcroutoner

2015-02-14 15.14.13-1

Både de socialemedier og min mailboks har denne uge boomet med gode tilbud på sushi i anledning af Valentines Day. Hvilket gjorde, at fristelsen til sidst blev for stor og vi måtte bukke under for reklamernes magt. og bruge dagen på at fejre kærlighedens dag med sushi og bobler.

Der var et knaldgodt tilbud på sushi ved Umashi i Odense. Men de kunne ikke tilbyde andet end vagetarruller, hvis de skulle være uden gluten. Så vi gik ind i jagten på et sushi sted i Odense, som kunne lave en omgang sushi, som jeg ikke blev syg af. Heldigvis har vi en Bar Sushi i Odense, og ikke nok med de havde et fantastisk personale, som trods travlhed på grund af kærlighedens dag, virkelig gjorde sig umage for at lave en kombination af ruller i en menu, som ikke indeholdt gluten. Desuden havde de et meget fint kort, hvor på der stod hvilke ingredienser, som indeholdte gluten.

Vi ventede med glæde på vores mad, med stor lettelse over vi kunne få sushi med hjem. Glæden ville ingen ende tage da de kom med vores lille take-away, som foruden vores sushi også inkluderede små poser med glutenfri soyasauce (Tamari). A hvad siger I så?

2015-02-14 15.13.33-1

Jeg var så glad for deres service, at jeg synes der skal gå en anbefaling ud til dem. Den eneste fejl vi lavede, var at bestille for lidt.
Og det skal lige siges, dette indlæg ikke er sponsoreret eller noget. Det er lavet af simpel lykke over god service og muligheden for sushi på trods af cøliaki.

Da vi er i gang med tips og tricks, så sluttede vi dagen af på en god omgang Rodfrugte suppe fra Mou, hvor jeg lavede nogle meget enkle, men virkelig lækre croutoner som topping.

Da glutenfrit brød hurtigt bliver ret kedelig og tørt er det med at udnytte det. Jeg havde to spinatboller liggende som jeg skar ud i tern af ca. 1/2 x 1/2cm, hældte dem i en skål med 3 spsk olie, 1 tsk rosmarin og 1 tsk timian. Rørte godt rundt og bagte dem på 200 grader i 8-10minutter. Mums! De vil ud over at gøre sig godt på suppe også være geniale på en grøn salat.

//Denne del af indlægget er sponsoreret af Tulip

2015-02-14 19.22.28-1

Jeg har aldrig før fejret Valentines, og egentlig synes jeg det er noget kommercielt-pjat. Men jeg må indrømme at denne dag er vokset på mig. Jeg håber, I alle sammen har haft en skøn glutenfri lørdag og får en skøn weekend med både kærlighed og hygge!

Pernille

, , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.