Raw42 i København

2015-02-07 14.28.02-1Min weekend har foruden fastelavnsbolle-bagning stået på frokost med en veninde i København. Jeg synes altid København er en spændende by at besøge, da deres udvalg af steder med naturligt glutenfri mad er meget større end lille Odense.

Jeg er flere gange blevet anbefalet at besøge Raw42, som åbenbart ligger flere steder i København. Det smarte ved dette sted er, at der er et kæmpe udvalg af naturligt glutenfri mad på menuen. Så da vi skulle bestemme os for et sted at spise lørdag til frokost, måtte vi jo selvfølgelig svinge forbi dem i Pilestræde.

Det var super lækkert, men altså også en kende dyrt! Det er altså ikke et sted man skal gå ind for at spise sig prop-stop-mæt. Jeg bestilte en sandwich med avokado og tomat og dertil en smoothie med jordbær, banan og ingefær, min absolut yndlings smoothie-kombination. Min veninde en blåbær-spinat smoothie med en cashew yoghurt. Som hun også var ganske tilfreds med. Vi gik altså begge derfra med galde og mætte maver.

2015-02-07 14.28.20-1

Et lille tirsdags-tip er altså hermed givet videre til jer, som ind i mellem befinder jer i København. Trods de lidt pebrede priser er jeg altså helt sikker på, jeg skal forbi igen næste gang jeg er småsulten efter en shoppe-tur på strøget.

Pernille

, , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.