Der findes så meget lækkert tilbehør som helt naturligt er uden gluten. En af mine egne favoritter er grillet spidskål med parmesan og ristede hasselnødder.
Det er dejlig mættende tilbehør som kan bruges både til grillmad men også til en steg eller skåret ud i mange små stykker og serveret som en del af et tapasbord.
Denne opskrift på grillet spidskål med parmesan og ristede hasselnødder er med revet parmesan eller Parmigiano-Reggiano men du kan også bruge gammelknas eller den mere budgetvenlige udgave som Castellos aged havarti som også er en hård ost med en virkelig god smag.
Det er nemt og simpelt at lave og smager himmelsk.
Grillet spidskål med parmesan og hasselnødder
Ingredienser
- 1 spidskål
- 2 spsk olivenolie
- 30 g hasselnødder
- 45 g revet mozzarella
- flagesalt
Sådan gør du
- Halver spidskålet og skær det derefter ud i 6 både.
- Drys med olie og steg det på grill over indirekte varme i 15 minutter og vend det undervejs så det grilles på alle sider. Du kan også lave det i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
- Imens ristedes hasselnødderne i ca. 8 minutter på middelvarme.
- Masser hasselnødderne i et viskestykke så skallen fjernes så meget som muligt.
- Hak hasselnødderne groft.
- Tag spidskålet af grillen/ud af ovnen og riv parmesan over og drys med hasselnødder og flagesalt.
- Server mens de er lune.
Vil du have flere opskrifter på glutenfri tilbehør, så kan du finde dem lige her.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.