Finder der noget bedre tilbehør end når majsen er i sæson og majskolberne er at finde i alle supermarkederne? Jeg synes det ikke, jeg elsker dem kogte og grillede blot med smør og lidt flagesalt. Men jeg synes også at skal de udgøre hele middagens tilbehør at de gerne må blive spiret lidt op.
Derfor får du her to måder at servere majskoblerne med bacon. Den ene er med en spicy dressing og den anden med limesaft og revet parmesan. Begge er super lækre og det er så simpelt at lave.
Majskobler med bacon – 2 versioner
Ingredienser
- 4 majskobler
Majs med bacon og spicy dressing (4 stk)
- 5 skiver bacon
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. creme fraiche
- ½ tsk. koriander, stødt
- ½ tsk. hvidløgspulver eller 1 fed presset hvidløg
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. oregano
- ½ tsk. ketchup
- salt & peber
Majs med bacon, parmesan og lime (4 stk)
- ½ lime
- 1 håndfuld revet parmesan (ca. 25 g)
- Flagesalt
Sådan gør du
- Læg majskolberne i blød i koldt vand i 30 min
- Grill dem i ca. 20 minutter og vend dem løbende
- Lad dem køle lidt af og fjern derefter blade og "hår"
Majs med bacon og spicy dressing (4 stk)
- Steg baconskiverne sprød på en pande
- Rør dressing af alle ingredienser til dressingen
- Fordel dressing over de let afkølede majskolber og drys med baconstykker
Majs med bacon, parmesan og lime (4 stk)
- Steg baconskiverne sprød på en pande
- Pres limesaft over alle majskolberne
- Riv parmesan over og drys med baconstykker og flagesalt
Vil du have flere opskrifter på glutenfri tilbehør, så kan du finde dem lige her.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.