Denne tilbehør af gulerødder med feta og ristede hasselnødder er virkelig lækker og smagfuld. De grillede gulerødder bliver helt søde i smagen og de tilfører stadig let knas hvis de tilberedes så der stadig er en let sprødhed.
Sådan en gang gulerødder med feta og ristede hasselnødder er rigtig nem og lækker tilbehør hele året men er særlig fantastisk når de danske gulerødder er i sæson.
Hvis du ikke ønsker at bruge nødder så kan du også bruge ristede græskarkerner, det smager også virkelig lækkert.
Gulerødder med feta og ristede hasselnødder
Ingredienser
- 8 gulerødder
- 3 spsk. olivenolie
- 125 g feta eller puck ost
- 20 g hasselnødder
- flagesalt
Sådan gør du
- Vask og halver gulerødderne på langs.
- Drys med olie og flagesalt.
- Tilbered dem i 15-20 minutter (alt efter tykkelsen) på grill eller i ovnen på 200 grader.
- Rist imens hasselnødderne på middelvarme.
- Masser hasselnødderne i et viskestykke så skallen fjernes så meget som muligt.
- Hak hasselnødderne groft.
- Lad gulerødderne køle lidt af og derefter kan du smuldre osten ud over gulerødderne og drys med de hakkede hasselnødder.
Vil du have flere opskrifter på glutenfri tilbehør, så kan du finde dem lige her.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.