Halloween er lige om hjørnet, og det betyder tid til at slippe kreativiteten løs i køkkenet!
I denne opskrift vil jeg dele, hvordan du kan forvandle den ferske færdiglavede glutenfri pizzadej fra REMA 1000 til de skønneste halloween-appetizers, der både vil imponere og glæde dine gæster. Fra uhyggelige små bidstørrelser til sjove figurer, som selv de mindste vil elske – disse appetizers er ikke bare nemme at lave, de smager også fantastisk! Så uanset om du planlægger en stor halloweenfest eller blot vil hygge med familien, er disse glutenfri halloween-appetizers den perfekte måde at tilføje lidt ekstra sjov og smag til aftenen.
Som en stor fan af REMA 1000 er jeg altid på udkig efter produkter på hylderne, der gør madlavningen nemmere og sjovere – og deres ferske glutenfri pizzadej er perfekt til de nemme løsninger. Når man elsker madlavning, men ikke altid har tiden til at lave alting fra bunden, er det fantastisk at have en genvej som denne, der stadig sikrer lækre resultater.
Jeg handler oftest hos REMA 1000, og jeg er altid imponeret over deres fokus på kvalitet og smag også når det gælder det glutenfri sortiment. Derfor er det heller ikke første gang at jeg bruger deres glutenfri pizzadej.
Du kan på siden finde flere forskellige opskrifter med pizzadejen og ønsker du at lave din egen pizzadej fra bunden, kan du finde flere opskrifter på siden på en god glutenfri pizzadej.
Glutenfri halloween appetizers
Ingredienser
- 1 pakke færdig glutenfri pizzadej, fra køl Købes i REMA 1000
- 2 spsk. olivenolie
- 150 g hakket oksekød
- 2 spsk. pizzasauce
- 1 tsk. løgpulver eller 1/4 løg, finthakket
- Salt og peber
- 1 æg til pensling
Monstermos
- 1 avokado
- 2 tsk. creme fraiche
- 1 knsp. oregano
- ½ løg, finthakket
- salt og peber
- top med lidt chilipulver (kan undlades)
Sådan gør du
- Opvarm ovnen på 190 grader.
- Start med at lave fyldet ved at opvarme en pande med olivenolie.
- Tilsæt kødet og lad det brune.
- Tilsæt pizzasauce, løgpulver og smag til med salt og peber.
- Pisk et æg godt sammen.
- Tag pizzadejen fra køl (det er vigtigt den er kold, da det gør det lettere at håndtere).
- Rul dejen ud på en bradepande og skær den ud i 3 lige store strimler på den korte led.
- Fordel 3 store skefulde fyld på midten af den ene halvdel af hver strimmel.
- Pensel med æg omkring fyldet og fold dejen ind over fyldet, så du har en firkant.
- Skær forsigtigt et ansigt i det øverste lag dej.
- Pres derefter kanten godt sammen og skær kanten så det ligner et græskar. Du må ikke skære helt ind til fyldet.
- Pres derefter kanten godt sammen med en gaffel og pensel det med et godt lag æg.
- Ligger de tæt kan du fordele dem godt ud på bradepanden og bag dem i 8 minutter på 190 grader på alm ovn og skru herefter op til 210 grader og bag dem yderligere 5-8 minutter eller til de er gyldne på toppen.
Monstermos
- Lav monstermos ved at mose avokado med en gaffel, rør med creme fraiche og tilsæt oregano, finthakket løg.
- Smag til med salt og peber og top eventuelt med lidt chilipulver.
Jeg har i denne opskrift bruge oksekød, men du kan også sagtens tilpasse fyldet efter egen smag. Jeg kunne sagtens se den med en fyld på en masse fintsnittede grøntsager eller med pulled chicken.
Vil du have flere opskrifter på glutenfri halloween mad, så kan du finde det lige her.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.