Glutenfri æblekage med mandelmel

Æblekage med mandelmel3

En skøn glutenfri æblekage med mandelmel, som er en skøn blød og saftig kage, som er fyldt med den syrlige æblesmag.

Denne glutenfri æblekage med mandelmel tager ikke lang tid at blande sammen. Du kan servere den lige som den er eller med en god klat creme fraiche eventuelt blandet op med lidt vaniljesukker.

Æblekage med mandelmel3

Glutenfri æblekage med mandelmel

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Kage
Antal 8 personer

Udstyr

  • 1 springform Ø 24

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Skyl æblerne og skær ud i tynde skiver.
  • Bland smør, sukker og æg i en skål og pisk godt sammen til du har en lys og luftig masse.
  • Bland mel, loppefrøskaller, bagepulver, mandelmel og vaniljesukker i en skål og vend det i æggemassen.
  • Smør en form og kom dejen her i.
  • Fordel æblestykkerne i dejen og tryk dem lidt ned så de dækkes lidt af dej.
  • Drys med kanel, sukker og mandelflager.
  • Bag kagen i ovnen på 180 grader i varmluftovn i ca. 45-50 min.

Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.

Æblekage med mandelmel3
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.