En skøn glutenfri æblekage med mandelmel, som er en skøn blød og saftig kage, som er fyldt med den syrlige æblesmag.
Denne glutenfri æblekage med mandelmel tager ikke lang tid at blande sammen. Du kan servere den lige som den er eller med en god klat creme fraiche eventuelt blandet op med lidt vaniljesukker.
Glutenfri æblekage med mandelmel
Udstyr
- 1 springform Ø 24
Ingredienser
- 3 æbler
- 225 g blødt smør
- 250 g sukker
- 4 æg
- 190 g TJOIS glutenfri basis melmix
- 1 tsk. loppefrøskaller, fin
- 75 g mandelmel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljepulver
- 2 tsk. kanel
- 1 spsk. sukker
- 50 g mandelflager
Sådan gør du
- Skyl æblerne og skær ud i tynde skiver.
- Bland smør, sukker og æg i en skål og pisk godt sammen til du har en lys og luftig masse.
- Bland mel, loppefrøskaller, bagepulver, mandelmel og vaniljesukker i en skål og vend det i æggemassen.
- Smør en form og kom dejen her i.
- Fordel æblestykkerne i dejen og tryk dem lidt ned så de dækkes lidt af dej.
- Drys med kanel, sukker og mandelflager.
- Bag kagen i ovnen på 180 grader i varmluftovn i ca. 45-50 min.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.