En helt klassiske lys kagedej tilsat chokolade kan virkelig give en fantastisk glutenfri vaniljemuffins med chokolade.
Denne opskrift er super simpel men et godt indslag til uddeling i klassen, fødselsdagskagebordet eller bare en helt almindelig weekendhyggestund.
Jeg har i denne opskrift brugt hakket mørkchokolade og det er altid svære at bruge end større stykker chokolade som fx. chokoladeknapper som synker knapt så meget til bunds.
Den er her lavet med en basismel mix som kan købes lige HER.
Glutenfri vaniljemuffins med chokolade
Udstyr
- 8-10 muffinsform
Ingredienser
- 80 g smør
- 2 æg
- 2 dl sukker
- 75 g glutenfri mørk chokolade
- ½ dl letmælk
- 1 tsk bagepulver
- 100 g TJOIS glutenfri basis melmix
- 2 tsk vaniljesukker
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft
- Smelt smør i en gryde og lad det køle lidt
- Pisk æg og sukker sammen i en skål
- Hak chokoladen groftRør mælk og smør i skålen
- Bland melmix, bagepulver og vaniljesukker sammen og sigt det i dejen
- Tilsæt chokoladen og rør sammen til en ensartet dej
- Kom i muffinsforme (8-10 stk alt efter størrelsen)
- Bag midt i ovnen ca. 18-20 min
Følg endelig med på Instagram eller Facebook, hvor du vil få endnu mere glutenfri inspiration.
Der er endnu ingen kommentarer.