Glutenfrimagi på de sociale medier

Jeg bruger mere og mere tid på de sociale medier. Både fordi jeg har min blog, som kræver, at jeg får det hele opdateret og svaret på alle jeres gode og spændende spørgsmål, men også for hele tiden at finde inspiration til mad, ingredienser og opskrifter.

Derfor vil jeg lige bringe et lille indlæg om, på hvilke sociale medier du kan finde mig og glutenfrimagi.

Instagram

Instagram: En af de apps, som jeg bruger mest tid på. Efterhånden også langt mere tid end jeg bruger på Facebook. Her deler jeg både billeder af min mad, men også små glimt fra de ting, jeg oplever i hverdagen. Mest hvad angår madoplevelser. Der er så meget fin inspiration at finde på Instragram og jeg synes bare, der er så mange fine billeder, som man kan kigge på i timevis. Jeg tagger altid mine billeder med #glutenfrimagi og @glutenfrimagi. Det er her I kan finde mig og min profil. Hvis I laver nogle af mine opskrifter, må I meget gerne tagge mig med de to, så jeg kan se dem og følge med i jeres oplevelser med mine opskrifter. Måske I prøver dem af i en ny og anderledes version. Det er altså svært at skjule, at jeg synes Instagram er helt fantastisk, glutenfrimagi finder i HER.

bloglovin

Bloglovin: Her kan I blive fast følger af min blog. Bloglovin er et rigtig godt redskab til at følge flere blogs. Man behøver nemlig ikke at klikke direkte ind på bloggen, men får et samlet overblik over alle de nye indlæg på de blogs, I følger. På den måde kan man læse indlægget, når man har tid og lyst. Men kan også gemme/like de indlæg, man gerne vil gemme og huske. Der er også en søge funktion, så man kan finde andre spændende blogs. Det eneste denne service kræver er, at man opretter en gratis profil. Du finder glutenfrimagi HER.

Facebook

Facebook: På facebook deler jeg altid mine blogindlæg efter de er udgivet på bloggen. På Facebook deler jeg de små ting, som jeg finder for små til bloggen lige som på Instagram. I er allerede gode til at skrive til mig derinde og jeg knuselsker at høre fra jer, når I har prøvet opskrifterne eller har et spørgsmål til de ingredienser, jeg bruger. Så bliv endelig ved med det. Find glutenfrimagi HER.

Jeg prøver at variere indholdet på bloggen, Instagram og Facebook, så man får noget ud af at følge med alle steder. Det er dog altid svært at finde balancen, så har I gode råd, ideer eller ønsker til, hvad jeg skal dele hvor, så skriv endelig til mig i en kommentar til dette indlæg.

Måske I har en god blog som I er glade for at følge?

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.