Mad I fad er bare nemt og kan med få ingredienser gøres utrolig lækkert. Dette er opskriften på kylling i fad med tomat og jeg synes det er utrolig lækkert serveret med en glutenfri pasta.
Når kylling tilberedes på denne måde er du (næsten) sikret at det er saftigt og velsmagende. Du kan variere i de forskellige krydderier og du kan med fordel tilføre grøntsager som spinat, squash eller porre og lave nye spændende udgaver af denne kylling i fad med glutenfri pasta.
Ønsker du at bruge andet end pasta, så kan du også sagtens bruge ris eller servere retten med sprøde ovnbagte kartofler.
Kylling i fad med tomat og glutenfri pasta
Ingredienser
- 500 g kyllinge inderfillet
- 3 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 rød peber
- 2 gulerødder
- 200 g cherry tomater
- 1 ½ spsk. tomatpure
- ½ L fløde
- 2 tsk. timian
- 1 tsk. oregano
- 400 g glutenfri pasta
Sådan gør du
- Opvarm ovnen på 200 grader.
- Snit løg og hvidløg fint
- Skær peber og gulerødder i mundrette stykker. Halver cherry tomaterne
- Opvarm en pande med lidt olie og sauter løg og hvidløg til de er klare
- Tilsæt kyllingeinderfilet og lad dem stede et par minutter til de har fået lidt farve på begge sider. Kom det op i et ildfast fad.
- Kom lidt ny olie på panden og steg grøntsagerne i et par minutter, tilsæt pure, krydderi og fløde. Rør godt sammen og lad simre i 5 min.
- Kom det op i fadet og lad det tilberede færdig på 200 grader i 20-30 min.
- Server med glutenfri pasta kogt som anvisningen på posen. Husk RIGELIGT vand når du koger glutenfri pasta
Mangler du inspiration til glutenfri opskrifter? Så kan du finde alle mine glutenfri opskrifter i arkivet her eller via menuen, som du finder i toppen af siden.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.