Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker at lave mad, bage og eksperimentere i mit køkken. Dog vil jeg heller ikke skjule for jer at ind i mellem er overskuddet der ikke helt eller også er dagens program simpelthen for proppet til at kokkerere i stil med Claus Meyer. Det er derfor altid rart at udnytte pladsen i fryseren til hurtige løsninger. Det er ikke fordi jeg har set det vilde udvalg af fryseretter som er glutenfri. Og derfor kræver de nemme løsninger lidt forberedelse når man har cøliaki. Jeg er derfor stor fan af at fryse ting ned. Jeg får ofte skæld ud over at vores fryser næsten ikke kan lukkes.
Et af mine bedste tip til jer er at når i nu alligevel er i gang med den hjemmelavede buillion, gryderet, boller eller andet brød som egner sig godt til at blive frosset ned så GØR DET! Jeg har normalt den indstilling at hvis man skal i gang kan man lige så godt lave en dobbelt op og smide halvdelen i fryseren.
Her er de ting som foruden kød og grønt oftest befinder sig i min fryser:
- Poser med 4-5 skiver rugbrød
- Gryderetter
- Builliontern frosset i en isterningepose (i øvrigt et super godt tip jeg en dag fik af en kollega)
- Boller
God fornøjelse med fryseriet!
Der er endnu ingen kommentarer.