Nachos
Ingredienser
- 1 ps nachos chips, uden gluten fx. fra REMA 1000 eller Santa Maria
- 250 g hakket oksekød
- 250 g revet mozarella
- 1 avokado
- 2 spsk. creme fraiche
- 1 fed hvidløg
- 1 taco sauce (Vær opmærksom på, at nogle taco saucer man køber i supermarkederne, er med gluten. Rema 1000 har en uden gluten)
- salt og peber
- 100 g majs
- ½ rød peber
Sådan gør du
- Svits det hakkede oksekød.
- Fordel chipsene på en bageplade med bagepapir.
- Fordel kødet i et jævnt lag over chipsene.
- Spred et godt lag ost over kødet.
- Varm i ovnen på 200 grader i ca.5-7 min eller til osten er smeltet og gylden.
- Lav guacamole ved at blende avokado, 1 stor spsk creme fraiche, hvidløg og salt og peber
- Server med majs, rød peber og resten af creme fraichen samt taco saucen.
Der er endnu ingen kommentarer.