Let overnight-skyr morgenmad

2014-12-25 10.21.05

Julen er traditionernes tid, og helt som vi plejer, stod den på fælles morgenmad i min lille familie her juledags morgen. Og lige om lidt skal vi til julefrokost. Min mor havde i år fundet på en helt genial overnight-skyr, inspireret af noget hun havde smagt inde i Riceteria i Odense.

Det lignede risalamande, så det er helt i julens ånd. Heldigvis er den bare både sundere og mere passende til et morgenbord. Den kan klar anbefales.

Ingredienser (8 portioner)

400 g skyr
1 æble
2 pærer
1 håndfuld mandler

  • Riv æblet fint og rør det godt sammen med skyren.
  • Hak mandlerne fint og bland det i skyrblandingen.
  • Opbevar det i en lufttæt beholder natten over
  • Næste morgen skæres pæren i tern og lægges fint på toppen af din portion skyr

Det er bestemt ikke sidste gang jeg får denne her. Det kan man hurtigt blive forfalden til, både til morgenmad eller i et lille glas med låg som to-go. Jeg kan også forestille mig, den er god med både blåbær eller hindbær, hvis man ikke er så meget til pære.

2014-12-25 10.22.33-1

I aften står den traditionen tro på sjov og hygge med mine gymnasiefolk. Så selv om jeg selv skal til endnu en familiejulefrokost i morgen, så vil jeg alligevel lægge min egen tømmermændsret på bloggen i morgen. Måske I også skal ud og drikke en juledrink eller to i aften.

Jeg håber, I alle havde en god og hyggelig juleaften i går med alt, hvad der hører sig til. Har I også mange julefrokoster de næste dage?

Pernille

, , , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.