Glutenfri tortellini med en simpel tomatsauce der giver en hurtig hverdagsret med god smag på få ingredienser.
De glutenfri tortellini kan være svære at finde, men nogle gange kommer de på spot tilbud i forskellige dagligvarebutikker.
Du kan sagtens tilføje kød til retten, hvis du har en variant af tortellini uden kød, men den gør sig også ganske fint uden.
Glutenfri tortellini med tomatsauce
Ingredienser
- 250 g glutenfri tortellini
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 ds hakkede tomater
- 2 spsk. oregano
- 50 g revet parmesan
- dl creme fraiche 18%
- frisk basilikum
- olivenolie til stegning
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint.
- Kom det på en varm pande med til olie og steg et par minutter.
- Imens koges tortellini som anvist på pakken.
- Tilsæt de hakkede tomater og lad det simre på middelvarme i 5 minutter. Smag til med oregano, salt og peber.
- I en tallerken anrettes tortellini med tomatsauce. Riv parmesan over, drys med frisk basilikum og anret en skefuld creme fraiche på toppen.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.