Dem som følger med på Instagram (@glutenfrimagi) ved, at jeg igår var på en lille inspirationstur til Mad & Bolig messen i Odense. Jeg kom mest for at se, hvad der lige nu rør sig indenfor mad og delikatesseområdet, så jeg sikrer, at bloggen er med på beatet. Og hvor blev jeg dog positivt overrasket. Blandt andet fik jeg købt alt for mange pølser ved Slagteren fra Strib på Fyn, da han laver alle sine pølser helt uden mel. Vi havde en god snak og han fortalte mig, at de arbejdede på at få alle mælkeprodukter ud af deres produkter også. Så stort thumbs up til ham og 5 forskellige pølser med hjem til mig, og et kæmpe ben til min lille hund.
På trods af , at jeg delte de forskellige pølser med min mor, skal man alligevel gøre sig lidt umage for at få gjort et værdigt indhug i så meget pølse. Jeg indrømmer begejstringen nok tog lidt overhånd. Så her til aften har den stået på hyggebord, mens vi så en ganske spændende spansk fodboldkamp og venter på Knæk Cancer showet.
Jeg lavede to forskellige slags brød til mig selv. Både mine lækre Paleo boller, som du finder opskriften på lige her, samt nogle hammer lette og lækre glutenfri knækbrød. Det får i lige opskriften på her under.
Glutenfri knækbrød
Ingredienser
- 1 spsk. loppefrøskaller, fin
- 2 dl vand
- 1 dl hørfrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 ½ dl græskarkerner
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. kommen (kan udelades)
Sådan gør du
- Bland salt, vand og loppefrøskaller, rør det godt rundt og lad det stå i ca. 10 min til det bliver en geleteret masser.
- Rør godt lidt rundt i massen og bland nu frøene i til det bliver en sammenhængen masse.
- Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir og glat massen ud til et jævnt lag.
- Skær det glutenfri knækbrød i passende firkanter med en kniv eller en pizzaskærer.
- Det skal bages ved varmluft i 50 min på 160 grader.
Der er endnu ingen kommentarer.