Dadelkugler med after eight smag er en god og sundere konfekt som kan bruges i julen men også som snack til mellemmåltidet året rundt. Den er frisk og smager bare godt.
Jeg valgte, denne gang, at overtrække halvdelen i chokolade og trille den anden halvdel i 1-2 spsk kakaopulver. De blev rigtig gode på hver deres måde. Men, som den chokolade-lover jeg nu er, synes jeg, dem med chokoladeovertræk blev bedst.
Jeg har hørt fra flere, at de har problemer med at blendere brænder sammen eller foodprocessorer ikke vil blende det fint nok. Jeg bruger selv en minihakker, som følger med til min Braun stavblender, og jeg har aldrig haft nogle problemer. Så en anbefaling bliver lige sendt mod Braun.
Dadelkugler med After Eight smag
Ingredienser
- 12 bløde dadler uden sten
- 1 spsk. kokosolie
- 30 g kokosmel
- 30 g mandler
- 3 spsk. kakaopulver
- 10 dråber pebermynteolie
Overtræk
- 25 g mørk chokolade, uden gluten
- 2 spsk. kakaopulver
Sådan gør du
- Smelt kokosolien i en varm gryde
- Bland smeltet kokosolie, dadler, koksmel, mandler, kakaopulver og peppermynteolie i en blender og blend det til det har en ensartet og sammenhængende masse.
- Tril det til små mundrette kugler.
- Stil dem på køl
- Smelt den mørke chokolade over et vandbad.
- Overtræk det nogle kugler i mørk chokolade og tril resten i kakaopulver.
Der er endnu ingen kommentarer.