Har du rester fra julemiddagen, så er det oplagt at dagene derpå kan menuen stå på andeburger. Det smager fantastisk og er en god måde at få brugt resterne på uden det er endnu en julemiddag.
En anden bonus er at det er ganske simpelt at smække sådan en burger sammen og kræver ganske få ingredienser udover dem du allerede har tilbage fra julemiddagen.
Du kan købe de lækreste glutenfri burgerboller fra Gfoods hos allergikost.dk eller hos Løvegården som har et kæmpe stort udvalg her.
Du kan selvfølgelig også bruge rester af flæskesteg eller andet kød fra din julemiddag. Og lave en flæskestegs/kalkunburger.
Glutenfri andeburger
Ingredienser
- 1 stk glutenfri burgerbolle
- 75 g færdigtilberedt andekød (kødrester fra en hel and eller nogle skiver stegt andebryst)
- 2 spsk. rødkål
- Syltede agurker eller syltede rødløg
- 1 håndfuld sprød salat
- 1 spsk. god mayonnaise
- 3 spsk. ande-/brunsovs
Sådan gør du
- Lun sovs, rødkål og burgerbolle
- Skær eller pil din and i mindre stykker
- Smør bollen med mayonnaise og fyld med sylt, lun rødkål, kød og sprød salat.
- Hæld varm sovs over din burger og server straks
Der er endnu ingen kommentarer.