Glutenfri andeburger

Glutenfri andeburger

Har du rester fra julemiddagen, så er det oplagt at dagene derpå kan menuen stå på andeburger. Det smager fantastisk og er en god måde at få brugt resterne på uden det er endnu en julemiddag.

En anden bonus er at det er ganske simpelt at smække sådan en burger sammen og kræver ganske få ingredienser udover dem du allerede har tilbage fra julemiddagen.

Du kan købe de lækreste glutenfri burgerboller fra Gfoods hos allergikost.dk eller hos Løvegården som har et kæmpe stort udvalg her.

Du kan selvfølgelig også bruge rester af flæskesteg eller andet kød fra din julemiddag. Og lave en flæskestegs/kalkunburger.

Glutenfri andeburger

Glutenfri andeburger

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Aftensmad, Frokost, Jul
Antal 1 stk

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Lun sovs, rødkål og burgerbolle
  • Skær eller pil din and i mindre stykker
  • Smør bollen med mayonnaise og fyld med sylt, lun rødkål, kød og sprød salat.
  • Hæld varm sovs over din burger og server straks
Glutenfri andeburger
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.