Glutenfri gnocchi med skinke og flødesauce

Denne gnocchi ret er en super nem men meget smagfuld ret. Gnocchi er en form for pasta baseret på kartoffel. De smager sødt, cremet og dejligt sammenlignet med almindelig pasta. De kan bruges i nærmest alle retter hvor du normalt ville burde pasta.

Glutenfri gnocchi kan være svære at finde i supermarkederne, men de fåes på min webshop shop.glutenfrimagi.dk lige HER.

Jeg har i denne opskrift brugt en gul peberfrugt da den er mere sød end de øvrige peberfrugter. Men du kan sagtens bruge en rød peberfrugt hvis du har svært ved at finde den gule.

Denne ret kan bruges både som en lækker frokostret eller som hovedret til et middagsmåltid.

Mangler du inspiration til glutenfri madlavning så følg mig på Instagram @glutenfrimagi eller Facebook HER

Du kan også søge videre i mit opskrifts index som du finder under menuen i toppen.

Glutenfri gnocchi med skinke og flødesauce

Ret Aftensmad
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 250 g glutenfri gnocchi
  • 1 stor spsk smør
  • 1 fed hvidløg
  • ½ broccoli hoved
  • 100 g skinkestrimler
  • ½ peberfrugt (gul)
  • 2 dl fløde
  • 2 dl ærter
  • ½ tsk rosmarin
  • 1 tsk oregano
  • Salt & peber

Sådan gør du
 

  • Kog gnocchi som anvist på pakken og hæld vandet fra
  • Hak hvidløget fint, skær broccoli i små buketter og peberfrugten i tynde strimler
  • På en pande smeltes smør, steg gnocchi med hvidløg på panden til de bliver let gyldne
  • Tilsæt broccoli, skinkestrimler og peberfrugt og steg i nogle minutter
  • Tilsæt fløde og ærter og lad det koge op og småsimre til fløden tykner let ca. 10 min
  • Smag til med salt, peber, rosmarin og oregano
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.