En simpel opskrift på brændte mandler, de tager ikke mere end max 20 minutter at lave og så smager de himmelsk. Jeg elsker brændte mandler, især ved juletid.
Er du i tvivl om fremgangsmåden efter du har læst opskriften? Så se mere på min Instagram @glutenfrimagi, hvor du finder en Reel med video af processen. Det er nemlig ikke så svært som det lyder.
Brug dem til snack som de er eller drys dem over en julekage eller risalamande dessert. Det smager helt fantastisk.
Brændte mandler
Ingredienser
- 150 g mandler
- 150 g sukker
- 0,5 dl vand
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser på en pande
- Lad blusset stå på middel til høj og rør jævnligt i blandingen
- Når sukker og vand er smeltet sammen til sirup og begynder at bruse op, så skrues ned til lige under middel varme
- Rør hele tiden i det nu til det krystaliserer
- Rør stadig i mandlerne jævnligt og tag dem af blusset på et stykke bagepapir i det øjeblik sukkeret stille begynder at smelte igen
- Lad dem køle af på bagepapir
Der er endnu ingen kommentarer.