Sundere julekonfekt

Sidste år var bloggens første jul og jeg kan se i arkivet at jeg var ganske aktiv med at få lagt opskrifter herind. Jeg tænker derfor, det er passende at dette års december startes ud med at huske mig selv og jer søde læsere på de forskellige opskrifter, som jeg allerede har herinde. Vi starter ud i den sunde afdeling i dette indlæg nemlig med dadelkugler.

Man kan variere dem på et hav af forskellige måder, i år har jeg planer om at teste en med havsalt og lakridskombinationen. Den får I opskriften på hvis det lykkes. Men nedenfor er de forskellige slags jeg til nu er ret vilde med – min favorit er den med smag af Ferrero Rocher.

Har du en dadelkuglefavorit? Så tip mig gerne med opskriften i kommentarfeltet her nedenfor.

Dadeldrøm2

Denne opskrift er simpelthen er favorit, den smager meget som de ægte Ferrero Rocher, den er bare meget sundere så man må spise en ekstra uden dårlig samvittighed. I finder opskriften HER.

Glutenfri dadelsnack med After Eight smag

Nu vi er i dadelkugler med smag inspireret af sukkerfyldt slik, så passer denne opskrift perfekt ind. Der tilsættes lidt pebermynteessens, så de får en dejlig julet pebermyntesmag. Opskriften finder I HER.

Dadelkugler med peanutbutter

Denne dadelkugle opskrift er lidt mere besværlig og avanceret end de andre. Men det er hele besværet værd, de er simpelthen så lækre og fyldt med smag på grund af kernen af crunchy peanutbutter. Du kan finde min opskrift HER.

2014-10-29 13.41.54-1

Sidste dadelkugle opskrift er denne med jul ud over det hele på grund af den søde appelsinsaft, der tilsættes dadelmassen. Jeg synes, de bedste er dem med det frysetørrede hindbær udenpå. I finder opskriften lige HER.

Pernille

, , , , , , ,

One Response to Sundere julekonfekt

 1. Kristina meisner 26. juli 2017 at 23:44 #

  Verdens bedste romkugler opskrift 🙂
  30 g mærk chokolade(min.70%)
  1 dl mandler
  1/2 stang vanilie
  1 spsk. Kakaopulver
  1 1/2 tsk. Rom aroma(bedst med Dr. Oetker)
  2 spsk. Kokosmel
  10 dadler
  Blend det hele i en minihakker på nær dadler og rom aroma. Når det er fint blendet tilsæt da dadler og rom aroma.
  Stil på køl 30 min. Og tril 20 kugler og rul dem i lakridspulver, kokosmel eller hvad du synes.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.