Jeg kan roligt indrømme, at jeg ikke er den største skaldyrs-spiser. Men lige præcis denne ret, som vi kalder glutenfri rejer mexicana, som min kærestes far introducerede mig til sidste sommer er altså virkelig et hit. Det er som om, at de skifter konsistens fra det noget bløde som ferske til en mere hård og spiselig konsistens.
Jeg har også fået flere opfordringer på, at bringe nogle flere ting med fisk, så her kommer altså, den eneste ret hvor i jeg kan spise rejer, glutenfri rejer mexicana. I denne ret har jeg brugt DISSE 0 kcal glutenfri pasta, så det er næsten sundt.
Jeg synes, den ret især er god her om sommeren. Den er hurtig at lave og kræver relativt få ingredienser. Jeg er også ret vild med disse pastaer, de er naturligt glutenfri og man slipper for alle de kulhydrater som normalt er også i de glutenfri pasta. Desuden smager de ikke af for meget, hvilket er godt til en ret som denne. de fåes i flere udgaver, som i finder HER, HER og HER.
Glutenfri rejer mexicana
Ingredienser
- 250 g glutenfri pasta (jeg har her brugt 0 kcal på billederne)
- 1 spsk. olie
- 2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 3 forårsløg
- 250 g rejer
- 3½ dl fløde
- 150 g tomatpure
- 2 spsk. hakket persille
Sådan gør du
- Kog vand til din pasta
- Varm en tør pande til høj varme og svits rejerne i 3-4 minutter så det værste vand steges af
- Tag dem af panden og tør den for vand
- Varm panden op med lidt olie
- Hak hvidløg, chili og forårsløg fint og svits det på panden i olien
- Tilsæt nu rejerne ved middelvarme og steg dem i 2-3 minutter
- Tilsæt fløde og tomatpure og lad det koge op
- Lad retten simre i ca. 10 minutter
- Tilsæt pasta til dit vand
- Hak persillen og pynt med den inden servering
Der er endnu ingen kommentarer.