Shop glutenfri på nettet

Jeg er blevet enormt stor fan af helsekostbutikker, for jeg har bestemt ikke altid været det. Lige da jeg fik konstateret cøliaki, så verden lidt anderledes ud end i dag. Der var kun få produkter i Løvbjerg og meget lidt vakuumpakket brød i én Kvickly i hele Odense. Derfor, var jeg nødt til at gå i helsebutikkerne, hvis jeg var på udkig efter brødblandinger eller de mere specielle meltyper. Dengang synes jeg det var pinligt og mærkeligt at skulle handle derinde, hvilket er lidt skørt for det er jo en butik som alt andet, men jeg følte jeg fik en stempel i panden om at jeg var syg og anderledes. Men heldigvis er det anderledes i dag, det er nemlig de butikker, som er sjovest at kigge rundt i, når man skal finde de lidt mere specielle ting, så som poppede ris, hvis man vil forsøge sig med juleslik eller sjov konfekt.

Føler du dig ikke tilpas i en helsekostbutik, eller bor du i en by uden en butik med et stort udvalg, er der heldigvis en masse forskellige butikker på nettet, som kan klare det for dig. Jeg er altid overrasket over udvalget, som slår selv den bedste butik med flere meter. Jeg har derfor samlet lidt forskellige websteder, som har et stort udvalg af glutenfri varer til gode priser.

Shop glutenfri på nettet:

  1. Shop.glutenfrimagi.dk: Min helt egen webshop. Her finder du stort set kun naturligt glutenfri produkter. Chokopops, falafelmix, barer, slik, croissanter, kager og meget, meget mere. Jeg guider så godt jeg kan til de ting du skal være opmærksom på og har forsøgt at inspirere så godt jeg kan til hvordan du får det bedste ud af det du klikker hjem. Du kommer til min shop lige HER.
  2. Helsehelse.dk: Har den fantastiske lowcarb pasta, som jeg flere gange har brugt her på bloggen, desuden har du også 2 forskellige slags lakrids, hvilket man ser meget få steder. Du finder deres udvalg HER.
  3. Viivaa.dk: Har et stort udvalg af Semper produkter og forskellige meltyper, alle naturligt glutenfri. Desuden har de nogle brødklapper og rawbarer, som ser spændende ud, og jeg ikke har set før, dem kunne jeg godt selv finde på at prøve af til madpakken. Du finder det HER.
  4. Helsebixen.dk: Har mange specielle meltyper som jeg ikke har set andre steder. Desuden har de helt normale digestivekiks, uden chokolade. Desuden har de flere forskellige slags pasta og lakrids. Du finder det HER.
  5. Lowcarbstore.dk: Har er hav af proteinbarer og meltyper som er lowcarb og høj i proteinindhold, nogle af dem er endda på kage og lækre boller. Du finder deres udvalg HER.
  6. LCHFbutikken.dk: Har kage- og brødmix samt lowcarb pasta. Du finder deres udvalg HER.
  7. Bodyman.dk: Du kan finde falaffelmix, og bageblandinger i alle afskygninger med højt proteinindhold foruden en masse spændende produkter af Superfoods-kategorien. Er du super allergisk har de også erstatningsprodukter for bla. æg. Du finder det HER.
  8. Med24.dk: Har et enormt udvalg af at hvad du drømmer om. De har barer, saltstænger, poppet hirse, slik, kage, bouillion og et kæmpe udvalg af bagemix, knækbrød og meltyper. Jeg kom selv til at klikke en del hjem herfra, du finder deres udvalg HER.
  9. Økologisk-Supermarked: De har chokoflakes! Behøver man sige mere? Desuden er deres store udvalg også på pasta, knækbrød og brødblandinger.

Hvor handler du de mere specielle glutenfri varer? Del gerne i en kommentar nedenfor, så vi kan hjælpe hinanden, med at finde de gode steder at handle.

Glutenfri webshops

Helsehelse.dk Digestive Vindruekernemel Pernille

, , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.