Her får du opskriften på en nem men meget mættende glutenfri banavafel som kan bruges til morgenmad, snack eller som del af børnenes madpakke til de dage hvor der er overskud til det ekstra.
De er super nemme at lave og du kan variere din topping lige efter eget ønske, de går nemlig godt til det meste.
Det kræver selvfølgelig et vaffeljern og jeg har selv et Tefal Snack collction som jeg er virkelig glad for. Har du ikke et vaffeljern kan det også sagtens laves som pandekager på pande stegt i smør eller kokosolie.
Opskriften er udviklet for REMA 1000 og jeg har brugt deres glutenfri burgerbolle melblanding, som jeg synes er en super fin universal melmix, den fungerer i hvert fald rigtig godt til mange ting. Opskriften og melblanding kan du finde hos www.rema1000.dk.
Glutenfri og laktosefri bananvafler
Ingredienser
- 30 g smeltet kokosolie
- 2 æg
- 45 g glutenfri havregryn
- 50 g glutenfri burgerbolle melblanding fra REMA1000
- 2 bananer, modne
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. vaniljesukker
- ½ tsk. bagepulver
- 1 ½ dl mandelmælk
- Smagsneutral olie til stegning
Sådan gør du
- Smelt kokosolien og kom det i en skål sammen med æg, bananer (hvis de ikke er meget modne kan du med fordel mose dem med en gaffel først), glutenfri havregryn, burgerbolle melblanding, salt, vaniljesukker og bagepulver.
- Pisk det godt sammen med en håndmixer.
- Tilsæt mandelmælk og rør til en sammenhængende dej.
- Lad dejen hvile på køkkenbordet i 10 minutter, imens varmes vaffeljernet op.
- Fordel olie på vaffelpladerne og steg vaflerne i dit vaffeljern.
Hvad synes I? Har I nogle spørgsmål eller kommentarer? Del dem endelig nedenfor. Jeg elsker at høre fra jer og få inspiration til nye opskrifter!
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.