AirFryer Gnocchi – En sprød snack

Glutenfri gnocchi i airfryer

Har du endnu ikke prøvet at lave gnocchi i AirFryer så er det en kæmpe fejl. Det er så lækkert! De bliver helt sprøde uden på og stadig bløde inden i. De kan krydres lige som du ønsker og kan bruges som snack, del af et tapasbord, som en kartoffelservering til kød eller som en appetizer, mulighederne er mange.

Gnocchi er ofte vendt i mel, så vær opmærksom på at bruge en glutenfri variant.

Her har jeg brugt en glutenfri gnocchi med græskar, men alle varianter kan bruges.

Glutenfri gnocchi i airfryer

Glutenfri gnocchi i airfryer

Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 14 minutter
Ret Snack, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

Dips

  • 2 spsk. god mayonnaise
  • ¼ tsk. flageslat
  • 2 spsk. hakket persille

Sådan gør du
 

  • Opvarm din AirFryer til 200 grader.
  • Kom dine gnocchi i skuffen, evt på et stykke bagepapir.
  • Fordel olie, salt og rosmarin over.
  • Tilbered på 200 grader i 12 minutter.
  • Rør imens din dip.
  • Server straks og drys evt. med frisk persille over inden servering.

Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.