Glutenfri broccoli bites er genialt grønt tilbehør til både en god bøf, kylling eller som en del af et tapasbord. De indgår faktisk i en hverdagsret her på bloggen lige her.
Jeg er vil med den sprødhed de kan få og de smager ikke “sundt”, selv de små størrelser herhjemme er ret vild med dem.
Jeg har tidligere lavet dem til et samarbejde med REMA 1000, som en del af deres glutenfri opskriftsunivers ´lige her. Men efter jeg har fået min Cosori AirFryer fik jeg lyst til at prøve dem her i, da jeg vidste sprødheden kun kunne blive bedre end i ovnen.
Så har du en AirFryer, så kan jeg stærkt anbefale at prøve at lave dem her i. Jeg lagde i bakken som følger med udstyrpakken, ingen bagepapir eller andet. Alt efter hvilken model må du prøve dig frem med tid og grader.
Drømmer du om en AirFryer, så kan du læse om min Cosori Dual Blaze lige her. Du får også stadig 15% rabat på hele deres hjemmeside med koden “glutenfri15” på www.corosi.dk.
Glutenfri broccoli bites
Ingredienser
- 250 g broccoli
- 1 æg
- 1 hvidløg
- 50 g revet cheddarost
- ½ dl glutenfri rasp
- 2 spsk. hakket persille
- salt og peber
Sådan gør du
- Hak eller riv broccoli og løg rigtig fint og kom det i en skål.
- I skålen tilsættes æg, ost, rasp, persille sammen med 1 tsk. salt og 0,5 tsk. peber.
- Bland det grundigt sammen og lad det stå og samle sig i 5 minutter.
- Med en ske eller hænderne formes små mini bites (ca. 1 cm x 4 cm), som placeres på en plade i din AirFryer eller en bageplade med bagepapir.
- Kog pladen med bites i ovnen og lad dem bage til de er gyldne og sprøde. I ovnen ca. 18-25 minutter og i en AirFryer Cosori Dual Blaze ca. 12-15 minutter på "Fries". Vend dem gerne halvvejs så de bliver sprøde på begge sider.
Der er endnu ingen kommentarer.