Cosori DualBlaze AirFryer til glutenfri madlavning

AirFryer Cosori DualBlaze

Der er flyttet en ny maskine ind i køkkenmaskinparken herhjemme, nemlig en Cosori DualBlaze Airfryer. Det er det bedste køkkenudstyr jeg endnu har ejet, jeg har faktisk ikke brugt min ovn siden jeg har fået den. Det fedeste er at jeg kan tilbyde dig som læser en unik rabatkode ‘Glutenfri15‘ på Corosi Airfryers på www.cosori.dk. (udløbet)

Hvad er en AirFryer?

En AirFryer er kort fortalt en køkkenmaskine som tilbereder maden med cirkulerende varm luft. Det gør at maden tilberedes med sprødhed hele vejen rundt, da luften kan cirkulere i maskinen modsat en almindelig ovn. Det smarte ved en AirFryer er at du altså kan få, som eksempel, helt sprøde pommes fritter uden særlig meget olie. Men, sprøde pommes er langt fra det eneste en AirFryer er genial til.

Cosori DualBlaze

Cosori er et AirFryer verdensberømte airfryer-brand og deres originale AirFryer Cosori Premium er blevet kåret som bedste i test af Forbrugsguiden.dk. Jeg har dog valgt deres nyere model som hedder DualBlaze.

Det smarte efter min mening ved en Cosori DualBlaze er at den har dobbelt varmeelement, du behøver altså ikke vende eller røre i maden da den tilberedes optimalt fra begge sider. Det som jeg finder optimalt i den glutenfri verden ved denne funktion, er at vores ofte ret porøse mad ikke ødelægges ved at blive vendt og drejet.

Cosori DualBlaze vs. Glutenfri mad

Jeg har efterhånden tilberedt en del forskelligt mad i min AirFryer og den store forskel fra at bruge en normal ovn/pande/friture får du her:

  • Når jeg laver panerede ting, så er paneringen også på når maden er færdig fremfor at 70% ligger tilbage på panden.
  • Tilberedningstiden er minimal sammenlignet med min almindelige ovn. Jeg er slem til at huske mit brød ofte kommer fra frost. Jeg fryser næsten altid mit brød efter det er bagt, da jeg ellers sjælden får det hele spist før det er dårligt eller tørt. Derfor har jeg ofte stået når hele familien sidder om bordet og skulle vente både 10 og 15 minutter på at mit brød er klar. Med min AirFryer er det perfekt efter 2-4 minutter direkte fra fryseren.
  • Mit frosne brød som skal varmes smuldre ikke i stykker inden det når min tallerken. Ved opvarmning i ovn er mit brød ofte tørt og posøst. I AirFryeren får det langt kortere tid og er derfor langt mere saftigt.
  • Tilberedningsmetoden gør der både kan være sprød skorpe men saftig mad. Det gælder alt fra flæskesteg til brød, det er pludselig intet problem både at lave de sprødeste svær på flæskestegen og samtidig have flæskesteg som er så saftig at du ikke tror det.

Jeg kunne fortsætte listen, for min begejstring for denne maskine er enorm. Det fedeste af det hele er at jeg kan tilbyde dig som læser en unik rabatkode ‘Glutenfri15‘ på www.cosori.dk.(udløbet)

En Cosori er bestemt ikke den billigste AirFryer på markedet, men som med alt andet hænger pris og kvalitet sammen. Ofte er det vi skal gå på kompromis med ved en billigere maskine er ydeevne og kapacitet. Denne Cosori DualBlaze har et 2,5 kg eller 6,4 L, hvilket er en af de største jeg har fundet på markedet. Det gør vi som en familie med 2 små børn har rigeligt kapacitet til at tilberede et helt måltid.

Er en AirFryer strømbesparende?

Der har været meget snak om AirFryers og strømbesparelse. Herhjemme kan vi godt mærke det, da jeg faktisk næsten ikke bruger ovnen længere. Tænk har lavet et forsøg med at stege en kylling og derefter udregnet hvor mange kyllinger du skal lave for at have tjent en maskine hjem. Du kan finde artiklen her.

Med mit forbrug er den dog tjent hjem længe før, men jeg vil nu sige at du skal købe dig en AirFryer fordi det simpelthen er bedre mad. Strømbesparelsen ser jeg mest som en bonus.

Vil du gerne tjene din maskine hjem hurtigere? Så kan du bruge min rabatkode ‘Glutenfri15‘ på på www.cosori.dk.(udløbet)

Vil du gerne have opskrifter til glutenfri mad lavet i AirFryer? Så hop ind og følg mig på Instagram, der kommer løbende opskrifter og gode råd.

AirFryer Cosori DualBlaze
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.