Mini E-bog – Glutenfri Surdej

Glutenfri surdej e-bog

Har du prøvet at bage med glutenfri surdej?

Hvis ikke, så er min mini E-bog Glutenfri Surdej en oplagt mulighed for at bruge det kommende efterår til at fordybe sig i kunsten at bage med surdej.

Surdej giver en fantastisk smag til dit glutenfri bagværk og i mine øjne gør det dejen meget lettere at arbejde med. Det er ikke fordi den kan gøre underværker og pludselig få dit bagværk til at hæve eksplosivt, det fungerer bedst i kombination med en lille smule gær. Men med den rette tålmodighed får du et fantastisk bagværk, som slet ikke minder og det tørre og kedelige bagværk glutenfri brød ellers kan være.

Måske du har prøvet at starte en glutenfri surdej, men uden det store held? Fordi den mugnede, blev tør eller vandet eller delte sig i væske og du troede den ikke duede? I så fald, fortvivl ikke, for min e-bog indeholder også gode råd og tricks til hvordan du får succes med din surdej.
Det hele afhænger nemlig af meltyper, tålmodighed og de rigtige mængder mel/vand.

Foruden opstart af en surdej får du 5 lækre opskrifter på glutenfri surdejsopskrifter. Der er boller, brød og et surdejs bananbrød, det absolut bedst bananbrød jeg nogensinde har smagt. Fyldt med fiber og lækker mørk chokolade.

Du kan købe min E-bog Glutenfri Surdej – med guide og tips til opstart af surdej samt 5 lækre opskrifter til KUN 29,95 kr på www.shop.glutenfrimagi.dk.

Er du ny besøgende herinde, så kan du finde meget inspiration til et liv uden gluten. Du finder blandt andet glutenfri brødopskrifter lige HER.

Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.