Glutenfri mexikansk burger kan komme i mange variationer, men her får du min favorit. Fyldt med den fede avokadocreme, de sprøde nachos chips og en masse cheddar ost.
Opskriften er udviklet til REMA 1000, de har et godt udvalg af deres egne produkter, hvor rigtig mange er produceret naturligt uden gluten. Dette gælder især deres mexikanske sortiment.
Jeg har på billederne burgerbolle bagt af REMA 1000’s burgerbolle melmix, men vil du gerne have den lidt lettere løsning, så kan du købe, et stort udvalg af glutenfri burgerboller hos Løvegården her.
Glutenfri Mexikansk burger
Ingredienser
- 4 stk glutenfri Burgerbolle
- 500 g hakket oksekød
- 4 skiver cheddarost
- 4 spsk Salsasauce medium, uden gluten (fx. fra REMA1000)
- 1 stor håndfuld salat
- ½ ds løse majs
- 2 stk tomat, finthakket
- ¼ agurk, finthakket
- 3 spsk. mayonnaise
- 75 g Nachos chips, uden gluten (fx. fra REMA1000)
- Almindelige- eller syltede rødløg (opskrift)
Guacamole
- 1 Avokado
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. citronsaft
- ¼ rødløg, finthakket
- Salt og peber
Sådan gør du
- Lav guacamolen ved at mose avokado med en gaffel
- Tilsæt presset hvidløg og rør de øvrige ingredienser i
- Form bøffer af hakketkødet
- Steg dem på middelvarme og giv dem godt med salt og peber
- Når bøffen vendes placeres en skive cheddarost på toppen og steges færdig
- Skær tomat og agurk ud i tynde skiver
- Lun dine burgerboller
- Din burger samles ved at smøre underste bolle med salsa, fordel salat herpå, placer din bøf med ost.
- Drys med majs, tomat, agurk og top med chips og avokado eventuelt hakket- eller syltet rødløg
- Smør øverste del af bollen med mayonnaise og din bruger er klar til servering
Der er endnu ingen kommentarer.