Er der andre end mig, som efterhånden har fået så stor en kærlighed til peanutbutter, at det bare skal i stort set alt mad? Som I kan se i mine tidligere indlæg, så har jeg brugt det i dadelkugler (HER), cookies (HER), Chiagrød (HER) og mange andre opskrifter. Det er som om, det bare kan gøre alting lige en tand bedre.
Det er nok efterhånden heller ingen hemmelighed at det egner sig især godt til retter med kylling. Og da jeg også tidligere har brugt peanutbutter til retter med kylling, hvorfor så ikke gentage succesen. Dette er en af de retter, som er udviklet til REMA1000, så den kan også findes lige HER.
En ret, som egner sig perfekt til et vejr som i dag, hvor det ikke helt kan bestemme sig for om det skal være sommer eller ej.
Ingredienser – Glutenfri peanutbutter kylling (2 Personer)
400 g kyllingebryst
1 spsk. olie
3 fed hvidløg
2 spsk. honning
1 dl peanut butter
1 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. limesaft
165 ml kokosmælk
salt & peber
3 spsk. frisk koriander
1 dl peanuts
Glutenfri pasta
- Snit kylling i tern og hak hvidløg fint.
- I en wok eller dyb pande opvarmes olien og hvidløg og kylling steges til det er gennemstegt.
- Tilsæt peanutbutter og honning og lad det simre til det er smeltet.
- Tilsæt hvidvinseddike, limesaft, kokosmælk og smag til med salt og peber.
- Lad retten simre i omkring 30 minutter.
- Imens koges pasta efter anvisning på posen.
- Hak koriander og peanuts og brug som topping inden servering.
Er man ikke den store fan af koriander, så kan det sagtens undlades eller for eksempel skiftes ud med persille. Ligeledes kan man også sagtens skifte pasta ud med ris, hvis man er mere til det.
Der er endnu ingen kommentarer.