Der er kun meget lidt tilbage af året 2014, hvilket giver grund til at kigge sig over skulderen og se tilbage på de ting, året har bragt med sig, for på den måde at være klar til at springe ind i det kommende med vidt åbne arme.
Jeg kan personligt sige, at den sidste kvarte del af året har været den mest spændende. Jeg har med min blog, Glutenfrimagi, fået mig et lille hjertebarn. Der gik ikke mange timer, fra jeg sagde til mig selv, NU gør du det sgu, til arbejdet var i gang. Og jeg er stolt over, at bloggen nu har været i live i godt 2,5 måned.
Jeg vil sige, at jeg fra starten havde kæmpe ambitioner for min lille blog, og mange af dem har jeg stadig til gode. Men selv om jeg havde sat min egen barre højt for Glutenfrimagi, havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet, at der så hurtigt ville være SÅ mange, som gad læse med og så mange vise interesse for min lille mission ’sæt glutenfri på menukortet’. Alle lige fra TV2 til virksomheder med glutenfrie produkter. Desuden tager jeg hatten af for min kæreste, min familie og mine venner, for ikke blot at lægge ører til alt mit blog-snak (for det er ikke så lidt), men også give en kæmpe hånd med, når jeg har brug for hjælp eller inspiration.
Der ud over, tror jeg, at jeg uden at prale, kan sige, at jeg har Danmarks sejeste følgere. Ikke nok med, at jeg er dybt taknemmelig for, at I gider klikke ind forbi, så er sætter jeg virkelig pris på jeres mails, kommentarer og beskeder på alle medier, bloggen, så vel som Facebook og Instagram. Jeg elsker, at I sender mig jeres egne opskrifter (hvor jeg stadig har til gode at prøve mange af dem) lige så højt som når I retter mig, hvis jeg skriver noget sludder. TAK, for hver eneste interaktion.
Nu vi ser tilbage, synes jeg, det er passende at smide et billede og et link til de 3 mest læste opskrifter her på Glutenfrimagi.
Glutenfri æbleskiver
Jeg tænker, at bloggens korte levetid og den nyligt overståede juletid har sat sit præg på Top 3 listen af opskrifter. Den mest læste opskrift er nemlig glutenfri æbleskiver.
Glutenfri pandekager
Pandekager kan heldigvis spises året rundt, hvilket også er noget, jeg ynder at gøre.
Glutenfri Chili Cheese Tops
Bloggen eksploderende nærmest, da jeg udgav mit indlæg med en opskrift på glutenfri chili cheese tops. En opskrift som jeg digtede med min kæreste, en dag vi havde alt for god tid i køkkenet.
I aften er det tid til at springe ind i det nye år, når klokkerne lyder. Sidste år havde vi lavet flødeboller til klokken 24, da vi aldrig synes, der bliver spist nok af sådan en dyr og besværlig kransekage. Jeg har tidligere bragt en opskrift på hjemmelavede flødeboller HER. Og tidligere i dag kom en opskrift på en hurtig og glutenfri snyde-kransekage.
(Jeg er ikke for god til at dele billeder af mig selv, men her er et fra køkkenet i Go’ Appetit.)
Jeg håber, I alle kommer rigtig godt ind i det nye år. Pas godt på fingre, fødder og de høje procenter til vi ’ses’ på den anden side!
Der er endnu ingen kommentarer.