Her kommer en ægte klassiker i glutenfri, havregrynskugler! Den stygge fætter til de sunde dadelkugler, men som hører sig julen til og bare går rent hjem hos både store og små. Jeg har dog i denne opskrift valgt at pimpe dem lidt ekstra med både frisk vanilje og med marcipan. Det giver dem en dejlig rund smag og man kan virkelig smage forskel.
Så hvis I ikke føler alt juleslikket er i hus, så er det en dejlig let opskrift, som man kan nå at hygge sig med sådan en jule-formiddag.
Opbevares på køl i en lufttæt beholder, hvis de ikke når at blive spist inden de kommer dertil.
Deluxe glutenfri havregrynskugler
Ingredienser
- 75 g marcipan uden gluten
- 75 g blødt smør
- 1 ½ spsk. kakaopulver
- ½ dl kokosmel
- ½ vaniljestang
- 50 g flormelis
- 2 dl glutenfri havregryn
- 2 spsk kakaopulver til pynt
Sådan gør du
- Riv marcipanen groft og bland den med alle øvrige ingredienser i en skål.
- Ælt det grundigt til det er en ensartet masse.
- Tril blandingen til små kugler og vend dem herefter i kakaopulver.
Der er endnu ingen kommentarer.