Knasende glutenfri cornflakeskonfekt

Reklame sort mindre mindre

Glutenfri cornflakes toppe

Jeg var i køkkenet i går, jeg synes nemlig, der har været alt for lidt juleknas på mit hyggebord om aftenen de seneste dage. Derudover synes jeg også, det er lidt hyggeligt at julerundt i køkkenet med chokolade op ad armene og Michael Bubles julealbum flydende ud af min højttaler.

Da vi nærmer os juleaften med hastige skridt var min strategi at lave nogle enkle opskrifter, hvor man hurtigt kan få lavet lidt forskelligt lækkert som de næste aftener kan køres i maven.

Den første jeg vil dele med jer er denne klassikker, cornflakes toppe i en lidt deluxe udgave hvor jeg har tilsat ristede hasselnødder. De smager afsindigt godt og hasselnødderne giver virkelig det sidste pift. Jeg brugte cornflakes købt billigt i REMA1000 fra EASIS og 100 g mørk og 150 mælkechokolade fra Odense Marcipan til opskriften, men den blanding kan man variere alt efter hvad man er til. Er det til børn kan man skrue op for mælkechokoladen og ned for den mørke og omvendt til de mere voksne smagsløje.

Mangler du inspiration til andre lækre glutenfri juleopskrifter, så kan du kigge i mit arkiv og finde alle mine tidligere juleopskrifter lige HER.

I øvrigt, skulle nogle af jer forsøge jer med mine opskrifter, så tag mig endelig så jeg kan se hvor mange lækkerier i får lavet. I kan bruge mit #glutenfrimagi eller ved at tagge mig med @glutenfrimagi på både Facebook og Instagram.

Opskriften vil inden længe kunne findes på REMA1000 glutenfrie opskriftsunivers.

Knasende glutenfri cornflakeskonfekt

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Jul
Antal 30 stk

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Rist hasselnødderne i ovnen på 180 grader i 6-8 minutter.
  • Hak nødderne groft.
  • Smelt chokoladen over et vandbad, til det er helt smeltet.
  • Vend chokolade, nødder og cornflakes sammen til alt er dækket af chokolade.
  • Med en ske laves små konfekt-toppe på et stykke bagepapir.
  • Lad chokoladen størkne og kom konfekten i en lufttæt beholder.
Pernille

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.