Her får du en af mine yndlingsopskrifter – en hjemmelavede glutenfri kakaogranola! Jeg elsker den her granola, fordi den ikke kun smager fantastisk, men den er også super nem at lave. Lad os tage et kig på, hvordan du kan lave din egen.
Glutenfri kakaogranola
Ingredienser
- 2 spsk. kakaopulver, usødet
- 3 spsk. lys sirup/ahornsirup
- 3 spsk. kokosolie, stuetemperatur
- 1 knsp. flagesalt
- 50 g grofthakkede mandler
- 25 g solsikkefrø
- 5 dl glutenfri havregryn
- 1,5 dl kokosmel
- 75 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 160 grader.
- Bland alle ingredienser undtagen chokolade godt sammen i en skål.
- Fordel i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir.
- Bag i 20-25 minutter. Rør gerne rundt i blandingen 2-3 gange undervejs.
- Lad granolaen køle helt af.
- Hak chokoladen og tilsæt den afkølede granola.
- Opbevar i lufttæt beholder.
Hvad synes I? Har I nogle spørgsmål eller kommentarer? Del dem endelig nedenfor. Jeg elsker at høre fra jer og få inspiration til nye opskrifter!
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.