Denne weekend har været i langsomt tempo og med stille morgener. Den har stået på fuld opladning af energi og godt humør. Jeg starter nemlig i morgen på et nyt job, et job som projektkoordinator for Dan-Foam, som producerer Tempur. Jeg glæder mig super meget, og håber, at I vil bære over med mig, hvis der den næste tid, indtil jeg er faldet godt til, vil blive lidt mindre tid til bloggen.
Det er også grunden til, at jeg har valgt at forkæle mig selv godt og grundigt denne weekend. Jeg har nemlig lavet en lidt syndigere version af mine bananpandekager, som I ellers har fået opskriften på HER. Det er ikke den store ændring, der er bare liiige tilsat en tsk kakaopulver, hvilket giver den er rigtig god chokoladesmag. Næsten som havde man brugt nutella, bare uden alt sukkeret.
Jeg synes, det ser pænest ud på tallerkenen når den steges som en stor, men det er ret svært at vende. Så er man ikke så tålmodig, kan man sagtens lave to mindre.
//Indlægget indeholder affiliate links
Bananpandekage med kakao
Ingredienser
- 1 banan
- 2 økologiske æg m/L
- 1 tsk. kakaopulver
- ½ tsk. loppefrøskaller, fin
- ½ tsk. kokosolie
Sådan gør du
- Ælt bananen godt, det gør den lettere at mose efterfølgende
- Kom bananen uden skræl i en skål og mos den med en gaffel
- Tilsæt æg, psyllium og kakao og rør godt rundt til du har en sammenhængende masse
- Steg den på panden i kokosolie
Der er endnu ingen kommentarer.