Denne opskrift på en virkelig lækker glutenfri appetizer med agurk, avokadocreme og reje er genial til både tapasbordet og en lille mundfuld der kan nydes med et godt glas champagne til dronningens nytårstale på en nytårsaften.
Den er frisk og smagfuld med krydderier og rejer sammen med den cremede avokadocreme. Jeg kan anbefale at kigge efter rejerne i REMA 1000, da de klart var billigst.
Opskriften er udviklet til REMA 1000 og kan derfor findes i deres glutenfri opskriftsunivers.
Glutenfri appetizer med agurk, avokadocreme og reje
Ingredienser
- 200 g Vannamei rejer, rå
- 2 fed hvidløg
- 1 håndfuld frisk persille (gem lidt til pynt)
- ½ tsk. cayenne peber
- ½ tsk. flagesalt
- 2 spsk. oliven olie
- Friskkværnet peber
- 1 avokado
- ¼ tsk. flagesalt
- 1 spsk. limesaft
- 1 agurk
Sådan gør du
- Tø rejerne op
- I en skål blandes persille, presset hvidløg, cayenne peber, flagesalt, 1 spsk. olivenolie og friskkværnet peber
- Kom rejerne heri og bland godt rundt
- Varm en pande op og kom 1 spsk. olie herpå
- Steg rejerne i ca. 2 minutter på hver side på middelhøj til høj varme
- Tag rejerne af varmen og lad dem køle en smule
- Skær agurken ud i ca 7-8 mm tykke skiver, samme antal som du har rejer
- I en lille skål moses avokado med en gaffel og blandes med salt og limesaft
- På agurkeskiverne fordeles avokadocremen og på toppen og pyntes med lidt hakket persille
Der er endnu ingen kommentarer.