Jeg elsker, elsker, elsker lakrids. Jeg kan også ret godt lide mandler og har et par steder på nettet set, folk drysser deres saltede mandler med Johan Bülow Lakrids pulver. Derfor besluttede jeg mig for at teste konceptet. Og når nu lakrids er godt, ja, så må dobbelt lakrids jo være dobbelt så godt. Jeg fik derfor fremtryllet de labaner her og nøj, hvor var de gode! De passede perfekt til en aften på sofaen under dynen, the på kanden og Batman på fjerneren.
Hvis du også tænker dobbelt op på lakrids lyder lækkert, så får du min trylleformular her.
Jeg laver dem også ofte uden lakrids. Det er jo altid godt at have noget at skifte mellem. Jeg tror ikke, man kan blive træt af dem her – men det er alligevel dumt at tage chancen!
Saltede mandler med lakrids
Ingredienser
- 200 g mandler
- 2 spsk. salt (groft fungere bedst synes jeg)
- ½ spsk. Sweet Liquorice Syrup, Johan Bülow
- 1 ½ dl kogende vand
- 1 ½ tsk. Lakridspulver – Fine Liquorice Powder, Johan Bülow
Sådan gør du
- Opløs salt og lakridssirup i det kogende vandHæld mandlerne i og lad stå til dækket i ca. 15 min
- Hæld vandet fra og lad dem dryppe af
- Fordel på en bageplade med bagepapir (det er noget klistret stads) og drys med lakridspulver
- Bag lakrids mandlerne i ovnen ved 150 grader i ca. 20 min
Der er endnu ingen kommentarer.