
Disse glutenfri kyllingespyd med honningmarinade er et sikkert hit til både hverdag og grillhygge. Kyllingestykkerne bliver møre, saftige og fulde af smag takket være en enkel og smagfuld marinade lavet med honning, ketchup, hvidløg og lidt citron.
Opskriften er super nem og kræver få ingredienser – perfekt til dig, der gerne vil servere glutenfri aftensmad uden besvær. Marinaden skal blot røres sammen, og kyllingen trækker smag på bare 30 minutter (eller længere, hvis du har tid). Du kan tilberede dem på grillen, i ovnen eller på en grillpande – alt efter sæson og lyst.
De glutenfri kyllingespyd er oplagte som en del af en let sommermenu, men fungerer også hele året med en sprød salat, ovnkartofler eller ris til. De er børnevenlige, og nemme at tage med i madpakken dagen efter.
Leder du efter en nem opskrift på glutenfri kyllingespyd, så er denne marinade et godt sted at starte. Scroll ned og prøv opskriften – det bliver hurtigt en ny favori

Glutenfri kyllingespyd med honningmarinade
Udstyr
- 5 grillspyd
Ingredienser
- 450 g kyllingebryst
Marinade
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. honning
- 1 spsk. ketchup
- 2 spsk. limesaft
- 2 fed hvidløg, presset
- Salt og peber
- 1 lille håndfuld frisk
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser til marinaden sammen
- Skær kyllingen ud i tynde strimler
- Vend dem i marinaden og lad dem trække i 30-60 minutter på køl
- Fordel kyllingestykkerne på træspydende
- Steg dem på en pande, i en airfryer eller på grill med 2-3 min på hver side eller til kyllingen er gennemstegt


Der er endnu ingen kommentarer.