En sund mave

//Indlægget indeholder affliate links

Lonogvital

Jeg er generelt rigtig dårlig til at huske min vitaminpille. Jeg har dem ellers stående lige ved siden af min tandbørste, så det burde faktisk være ret nemt at tage en, når jeg har børstet tænder. Den seneste tid har jeg gjort en ekstra indsats, for lige at tage mig sammen og få husket vitaminpillen. Jeg synes nemlig, mit energi-niveau den seneste tid har været helt vildt elendigt. Af samme grund, har jeg forsøgt at eksperimentere lidt med yderligere kosttilskud.

Jeg tager normalt en helt almindelig multivitaminpille samt ekstra B-vitamin. B-vitamin er et vigtigt tilskud for mig, da jeg især havde meget lave B-vitaminværdier, da jeg fik konstateret min cøliaki. Det er nok også grunden til, at jeg den gang tabte håret og frygten for dét sker igen, gør at jeg stadig holder ved B-vitaminerne.

De seneste dage har jeg så forsøgt at udvide mine kosttilskud lidt i håbet om mere energi. Jeg tager nu også en D-vitaminpille om dagen, da vi går de mørke måneder i møde. Og så er jeg begyndt at tage mælkesyrebakterier, hvilket bidrager til immunforsvarets normale funktion men vigtigst af alt er med til at berolige maven, hvilket min lidt sarte cøliaki-mavse godt kunne trænge til.

Har du lyst til at prøve hvordan mælkesyrebakterier påvirker dig, inden du stryger ud for at købe et helt glas, så har du mulighed for at få en GRATIS prøve af Duolacs mælkesyrebakterier lige HER.

For god ordensskyld, har jeg tjekket at Duolac produkterne er fri for laktose og gluten.

Pernille

, , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.