Her får du en simpel men velsmagende opskrift på glutenfri havregrynskugler. En god juleklassiker som gør at både store og små kan hygge sig i køkkenet med bageriet.
Heldigvis kræver den ikke de store tilretninger og blot at du er opmærksom på at bruge glutenfri havregryn og en god kakaopulver.
Denne opskrift på glutenfri havregrynskugler er helt klassisk og laves på glutenfri havregryn og kokosmel. Du skal være opmærksom på at nogle med cøliaki tåler glutenfri havre bedre end andre.
Du kan også trille dem i kakaopulver eller flormelis for variation.
Glutenfri havregrynskugler
Ingredienser
- 125 g glutenfri havregryn
- 75 g kokosmel
- 3 spsk. kakao, usødet (25 g)
- 120 g flormelis
- 120 g smør, blødt
- 1 tsk. vaniljesukker
- 4 spsk. appelsin saft/juice
Topping
- ½ dl kokosmel
Sådan gør du
- Bland glutenfri havregryn, kokosmel, kako, flormelis og vaniljesukker godt sammen.
- Tilsæt blødt smør og appelsinsaft og ælt det godt sammen.
- Tril til små kugler og tril dem derefter i kokosmel.
- Opbevar på køl i lufttætbeholder.
Find alle de andre juleopskrifter i arkivet her.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram på @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.