Hønsesalat med bacon er en nem ret at lave til frokostbordet uden gluten. Den passer fantastisk både til de dage hvor der skal gøres lidt ekstra ud af det, men også både julefrokostbordet og til påskefrokosten.
Det kan være svært at skulle stå med et større frokostbord, som også skal være glutenfri, hvis man ikke er vant til det. Du kan derfor finde alle mine egne favoritter i kategorien ‘frokost’ her i menuen.
Dette er super simpelt at lave og tager ikke lang tid, det er dejligt mættende og du kan pynte den så fint med røde skovsyre, klippet purløg eller hvad du ellers synes kunne passe ind på dit frokostbord.
Sådan en hjemmerørt hønsesalat med bacon holder sig fin 2-3 dage i køleskabet i en lufttæt beholder.
Hønsesalat med bacon
Ingredienser
- 650 g kyllingebryst
- 2 tsk. glutenfri grøntsagsbouillon eller hønsebouillon
- 200 g bacon i skiver
- 1 tsk. dijon sennep, uden gluten
- 2 dl Mayonnaise
- 2,5 dl Creme fraiche
Sådan gør du
- Kog i bouillon i 15-20 min til gennemsigtig og mørt
- Skær ud i mindre tern og lad køle helt af
- Steg bacon sprødt
- Bland alle ingredienser, gem lidt bacon til pynt på toppen
- Smag til med salt og peber
- Pynt med baconstykker og purløg
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram under @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.