Glutenfri panini ala mexicana

Glutenfri panini er virkelig en vinder både som hurtig og nem aftensmad men også en lækker frokost. Der findes så mange forskellige ingredienser som giver fantastiske paninis, originalt laves de med kødpålæg, ost og grøntsager.
Men jeg elsker at bruge det som en god måde at “rydde køleskabet”. Her er det med rester fra en aften med mexikansk, noget vi ofte får og noget hvor vi altid har lidt tilovers. Nok til at det er en skam at smide ud, men for lidt til at udgøre et egentligt måltid.

Derfor er dette altså en lille inspiration til ar bruge hvad end du nu har. Mexikansk som italiensk i en panini eller ristet sandwich.

Desværre har jeg ikke været i stand til at finde ægte glutenfri paninibrød. Men jeg synes virkelig de glutenfri ciabattabrød fra Proceli, som jeg har på min webshop gør sig fantastisk til paninibrød. De fåes både i lys og grov og i denne opskrift bruger jeg det lyse ciabattabrød.

Du kan sagtens opbevare din panini i køleskabet. Det fjerner dog sprødheden, men den smager stadig lækkert.

Her får du altså min opskrift på en glutenfri panini ala mexicana, som virkelig er god til både frokost og aftensmad. En genial måde at udrydde rester og som er så lækker og smagfuld.

I øvrigt har jeg brugt Tefals snack Collection til at lave min panini (HER). Det er et genialt værktøj hvis du også er træt af en milliard køkkenredskaber. Det er en multimaskine hvor man skifter pladerne, den samme maskine kan altså lave donuts, panini, vafler, toast og meget mere. Genialt, jeg elsker virkelig min. Her har jeg selvfølgelig brugt paninipladerme (HER)

Jeg håber, du vil gøre forsøget med denne form for panini. De er så gode glutenfri. Læg gerne en kommentar og lad mig høre hvad du synes.

Glutenfri panini

Glutenfri panini ala mexicana

Ret Aftensmad, Frokost
Antal 2 stk

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Opvarm din paninimaskine
  • Halver brødene
  • Smør dem med tomatsalsa
  • Bland øvrige ingredienser i en skål og bland sammen
  • Fyld i brøddet
  • Steg i panini-maskine (Du kan også bruge alm. ovn)
Glutenfri panini
Pernille
Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.