Rugbrødsmadder på et helt nyt niveau

Avokadomad

Jeg er jo som tidligere nævnt (HER) startet op på en lidt sundere kost og en masse træning. En masse træning betyder også en masse mad fordelt ud over hele dagen. Det er lidt af en udfordring og jeg er efterhånden også en kende træt af skyr med mandler.

Jeg har derfor eksperimenteret lidt med sunde alternativer som ikke bare er en kedelig rugbrødsmad. Det er måske meget at kalde det her for en opskrift, men det er en lækker lille sag som giver god energi og mæthed inden man skal træne.

Jeg har brugt en ny brødblanding som kan købes i REMA1000, den indeholder desværre hvedestivelse, så hvis man er meget sensitiv så er det nok no-go. Jeg reagerer ikke selv, men spiser også kun 1 skive brød ad gangen.

Ingredienser – avokadomad

1 avokado
1-2 skiver glutenfri rugbrød
6-8 blade spinat
75 g bacon i tern
Purløg
Salt & Peber

  • Steg baconen til det bliver sprødt
  • Skæv avokadoen ud i tynde skiver
  • Placer spinatbladene så de dækker hele brødet, fordel avokadoen på rugbrødet, klip purløget ud i små stykker og drys med bacon

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg kører denne mad i hovedet. Jeg kan også forestille mig at det vil være lækkert med et mere syrligt brød som et stenalderbrød så man holder det helt til paleo/lchf stilen.

Mangler du ellers frokostinspiration, så kan du se mine andre opskrifter lige HER.

//Indlægget er udgivet i samarbejde med REMA1000

Avokadomad

Pernille

, , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.