Jeg har eksperimenteret lidt med sundere alternativer som ikke bare er en kedelig rugbrødsmad. Det er måske meget at kalde det her for en opskrift, men det er en lækker lille sag som giver god energi og mæthed inden man skal træne.
Jeg har brugt en glutenfri brødblanding på softkernebrød fra TJOIS. Den giver et super brød, som smager lige som et rigtig rugbrød og bliver ikke klægt som jeg synes andre softkernebrød kan være
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg kører denne mad i hovedet. Jeg kan også forestille mig at det vil være lækkert med et mere syrligt brød som et stenalderbrød så man holder det helt til paleo/lchf stilen.
Mangler du ellers frokostinspiration, så kan du se mine andre opskrifter lige HER.
Avokadomad
Ingredienser
- 1 avokado
- 1-2 skiver glutenfri softkernebrød
- 6-8 blade spinat
- 75 g bacon i tern
- purløg
- salt & peber
Sådan gør du
- Steg baconen til det bliver sprødt
- Skæv avokadoen ud i tynde skiver
- Placer spinatbladene så de dækker hele brødet, fordel avokadoen på rugbrødet, klip purløget ud i små stykker og drys med bacon
Der er endnu ingen kommentarer.